Funda nòrdica cotó 100% punt jersei

Funda nòrdica cotó 100% punt jersei

39,95 €
79,95 € -50% dto. Te ahorras 40,00 €
En Stock
Modelo: estel

Fabricación Propia

 

Descripción

Funda nòrdica de punt Jersei amb Cotó 100%, un teixit que et donarà la sensació d'enfundar-te en el teu propi pijama, ja que es extremadament confortable i agradable, ideal per pells amb problemes d'al·lèrgies i molt pràctiques, perquè no necessiten planxa.
El conjunt conté la funda nòrdica i una coixinera en la mida per llit de 90 i dues coixineres en la mida per llit de 150 i 180. No porta baixera ja que la venem a part.
La seva composició es Cotó 100% de punt amb un gramatge de 150gsm, tot un luxe.
Els teixits estan fets amb materials nobles i naturals ideal per persones que busquen un plus de comoditat i frescor com també per persones amb pells atòpiques i recomanables per persones amb al·lèrgies.
Conté les 2 peces: funda nòrdica i coixinera. No porta la baixera ajustable. La coixinera es sencera en totes les mides, excepte per llit de 180 que es partida. Si per llit de 135, 150 o 160 la vol partida, faci click aquí i afegeix el servei de tallar coixinera. Si desitja una baixera ajustable de punt, faci click aquí i escolleixi la que més s'ajusti a les seves necessitats.
Teixits dissenyats per disfrutar més del teu temps lliure. No s'arruga, no planxis, VIU!